+31 6 14 04 30 67
+31 43 785 05 63
info at finwize dot nl

Diensten

Webdesign

Uw website is een online visitekaartje en is daarom een belangrijk element van uw organisatie of bedrijf. Daarom verdient deze een professioneel design wat aansluit op uw huisstijl.

Webbased Applicaties

U wilt uw bezoekers bijvoorbeeld online laten afrekenen, reserveren of plannen? Finwize maakt voor u webbased applicaties op maat en koppelt deze aan uw (bestaande) website.

Content Management

Een content management systeem (CMS) geeft u de mogelijkheid om uw website zelf op te bouwen en aan te passen. Het eigen ontwikkelde FinCMS is een geschikt CMS voor ieder soort website.

Toegankelijkheid en SEO

Vindbaarheid heeft alles te maken met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines zijn vaak de belangrijkste bron voor websites om traffic te genereren.

Domeinnaam en Hosting

Voor het registreren en beheren van uw domeinnaam en webhosting kunt u ook terecht bij Finwize. Van het registreren van uw domeinnaam en e-mailadressen tot het onderhouden van uw webserver.

Website check

Heeft u vragen of problemen met betrekking tot uw huidige website? Is uw website nog nog wel up-to-date? Finwize doet graag een GRATIS website check van uw huidige website.


Portfolio

Een greep uit mijn portfolio.


Finwize greep uit Portfolio - Downsouth Events
Finwize greep uit Portfolio - Ease Travelclinic
Finwize greep uit Portfolio - Groter in Wonen

Finwize luistert, denkt mee, vult in en begeleidt. Wij, Gorissen Sfeervol Wonen, hebben de juiste keuze gemaakt door te kiezen voor Finwize, complimenten voor de geweldige samenwerking!

Hélène Kramer - Gorissen Sfeervol Wonen - www.gorissensfeervolwonen.nl

Profiel

Roger Gorissen
roger at finwize dot nl

In 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd en met een bachelor diploma Communication & Multimedia Design op zak, heb ik samen met een medestudent Finwize opgericht. In eerste instantie werd er geprobeerd een bedrijf op te zetten met een breed scala aan diensten op het gebied van webdevelopment, communicatie en print. Als snel bleek dat onze kwaliteiten het beste tot hun recht kwamen op het gebied van webdevelopment. Na enige tijd werd dan ook besloten om de overige diensten op een andere manier in te vullen.

Door het leggen van nieuwe contacten is Finwize niet alleen een (technische) partner voor deze bedrijven geworden, maar kunnen er ook partners worden ingeschakeld voor de eigen opdrachten. Voor het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke web oplossingen met een unieke uitstraling bent u bij Finwize op het juiste adres. Van het maken van een basis website voor uw (startende) onderneming tot zeer uitgebreide webapplicaties.

  • Ervaring met:
  • HTML 5
  • Javascript
  • Jquery
  • PHP
  • CSS 3

Netwerk

Finwize werkt samen met diverse bedrijven om zo het gewenste eindproduct te kunnen realiseren.

Uw nieuwe website is af en klaar om online te worden gezet! En nu? Een professionele invulling, met teksten en afbeeldingen die aansluiten bij uw bedrijf, maakt uw website helemaal compleet. Onze vaste partners zijn gespecialiseerd in zaken als tekstbewerking en social media, maar ook video en foto. Alles om de puntjes op de i te zetten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om met mij contact op te nemen.


versturen

* velden verplicht


© 2018 - Finwize - kvk nr: 56837194 - powered by: FinCMS